2013. október 18., péntek

Mágia


Hurt/comfort egyperces Anglia és Amerika főszereplésével, szegény szösz már hónapok óta félbehagyva ücsörgött a gépemen. Remélem, sikerült valami olvashatót összehoznom.


- Még mindig nem hiszel a varázslatban?
Alfred nagyot sóhajtva fordult el a kilátástól, csakhogy ismét újrakezdhessék az értelmetlen vitájukat Arthurral. Anglia még mindig nem adta fel, hogy meggyőzze arról az ostobaságról, hogy mágia márpedig létezik, ám ő még mindig makacskodott.
- Tudod, mit gondolok a mágiáról meg a kis barátaidról. – Úgy tűnt, Arthur nem is számított más válaszra, csak nyugodt mosollyal elsétált mellette. Amerika kezdte úgy érezni, nem volt jó ötlet belemenni abba, hogy egy ház tetejéről mutassa meg a másiknak a New Yorkra nyíló kilátást, ám Anglia, ha akart, nagyon meggyőző tudott lenni.
A tető széléhez érve Arthur hirtelen a másik felé fordult, majd még mindig mosolyogva hátradőlt, és levetette magát a mélybe. Alfred üvöltve ugrott utána, de már csak a kabátja szélét sikerült elkapnia, mire az anyag nagyot reccsenve kettészakadt, Anglia pedig egy majd-meglátod mosollyal zuhant lefelé, majd eltűnt Amerika szeme elől.
Alfred el sem akarta hinni, nem, a másik nem lehet ennyire őrült, biztosan csak alszik vagy hallucinál vagy mit tudja ő, csak derüljön ki, hogy mindez nem igaz. Könnycsepp csordult végig az arcán, de nem mozdult és nem fordította el a tekintetét a mélységtől, észre sem vette, hogy időközben térdre esett és összeroskadt, csak várta, hogy meglássa alant a rendőrség fényeit. Nem volt kiabálás vagy riadalom, vagy csak nem hallatszott el a tizensokadik emeletig, de nem is érdekelte. Talán még azt se vette volna észre, ha valaki teli torokból a fülébe ordít.
Az érintésre a vállán mégis feleszmélt, ismerős volt és óvatos, sokszor tapasztalt, majd a másik gyengéden felrángatta, hátrafordulva pedig szembetalálta magát Arthurral. A férfi pár centivel a föld felett lebegett, nem is, repült, már látta a fehér, tollas szárnyakat és érezte a másik körül szikrázó mágiát. Anglia mosolygott, szinte kinevette, legalábbis addig, amíg nem találkozott Alfred jobbegyenesével. Elterül a földön, de még feleszmélni sem volt ideje, a másik máris a nyakába ugrott, nevetve-sírva kapaszkodott belé, még a szuszt is kiszorítva a tüdejéből.
- Ezt meg ne próbáld még egyszer. – Hiába kacagott, a hangja rekedt volt és tele volt keserűséggel, de Arthur úgy érezte, egyvalamiért mégis megérte.
Amerika soha többé nem kételkedett a mágiában.

10 megjegyzés:

  1. *elhalálozolik akut fangörcsben* Jaj, hogy én hogy imádom ezt a két hülyét, istenem <3 jaj hát nagyon.. *-*
    Amúgy nem értem Alfredet, az indiánok között született, hogy a fenébe nem hisz a mágiában? De lehet hogy arra már nem emlékszik, vagy nemtom..
    Arthur meg nem normális o_O Bár sejtettem h ezt tervezi, de rám is a frászt hozta volna..
    Ez a kép meg valami gyönyörű T.T

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a két idiótát nem lehet nem szeretni. :D
      Szerintem Alfred azután, hogy összeháborúzott Angliával, próbált letagadni mindent, amit a másik mondott vagy tanított, és egy idő után még ő maga is elhitte. De lehet neked van igazad, hogy már nem emlékszik.
      Arthur sose volt teljesen normális. :D
      Ugye? Szerintem is valami mesés. *-*
      Köszönöm szépen, hogy írtál! :)

      Törlés
  2. Teljesen jogosnak éreztem Alfred jobbegyenesét, így ráhozni a frászt a másikra... Nem is Anglia lett volna, ha nem így csinálja. De akármilyen lökött is ez a kettő, szeretem őket~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, Angliának eléggé radikális módszerei vannak, de legalább hatásosak. Más kérdés, hogy a környezete nem igazán tolerálhatja.
      Köszönöm, hogy írtál. ^^

      Törlés
  3. Én biztos több jobbegyenessel jutalmaztam volna Arthur arcát-_- T-T Ahhoz képest, hogy mennyire haragudtam Angliára imádtam u.u Nagyon szép lett *o*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg megérdemelt volna még jópárat. :P Ennek igazán örülök, és nagyon szépen köszönöm, hogy írtál! <3

      Törlés
  4. Kinézem Arthurból ezt a megoldást. Én is szeretném egyszer megírni a szabadesését *--* OMG, most (ebben a szent pillanatban, pedig nem most olvastam az irományod) eszembe jutott valami, köszönöm <3 Szóval tök jó, Alfred meg jogos-jogos, úgyhogy Arthur majd igazán kárpótolhatja ezért. Tetszett, köszönöm, hogy olvashattam~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arthurnak ritka mocsok megoldásai tudnak lenni, és naná, hogy kárpótolnia kell érte Alfredet. :D Hajrá-hajrá mindkettőhöz! ^^
      Igazán örülök, hogy tetszett, és nagyon szépen köszönöm, hogy írtál! :)

      Törlés
  5. Szia Diana, a Liebster Award díj birtokosa lettél, itt veheted át: http://vievinfics.blogspot.hu/2013/10/dijak.html

    VálaszTörlés